Показано новини за: Неділя, 10 березня 2019

В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Таке ім'я  нашого народу — Тарас Шевченко.

До річниці з Дня народження Великого Кобзаря 09 березня в селі Фастівець відбувся урочистий мітинг та церемонія покладання квітів з нагоди 205-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка - людини, життєвий приклад та творчість якої зіграли важливу роль у становленні державності.

У заході взяли участь заступник голови Фастівської райдержадміністрації Юрій Волков, заступник голови Фастівської районної ради Володимир Куценко, виконуючий обов'язки начальника відділу культури, молоді та спорту Фастівської райдержадміністрації Тетяна Раджабова, Фастівецький сільський голова Надія Колісніченко, учнівська молодь та мешканці села. 

Минатимуть роки, спливатимуть віки, а Тарас Шевченко залишатиметься у пам’яті нащадків, бо є й буде Україна і народ український. Пам’ятаймо його заповіт: бути єдиною, дружньою родиною.

Категорія: Новини

Так склалося, що першим весняним святом є 8 Березня. І все тому, що жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею.     

Так, 07 березня, відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня. Представниць прекрасної статі привітали зі святом голова районної державної адміністрації Василь Кравченко, заступник голови районної ради Володимир Куценко, помічник народного депутата України Руслана Сольвара Леся Бурдик та вручили відзнаки. 

Слова захоплення, глибокої вдячності та шани були адресовані матерям загиблих Героїв України та працівникам установ району від присутніх на святкуванні чоловіків.  

"Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя. Зі святом вас дорогі наші жінки!", - звернувся до присутніх жінок Василь Віталійович. 

Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю талантів Фастівщини. Доброзичлива атмосфера у залі, прекрасний концерт, вродливі жінки сприяли гарному настрою та позитивним емоціям.

Категорія: Новини